This Must Be the Place

default image

Δείτε το trailer της ταινίας για ενα πρώην ροκ σταρ

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο, ο οποίος απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κανών το 2008 με την ταινία “Il Divo”, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο αγγλόφωνο ντεμπούτο του και συνεργάζεται με τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Σον Πεν.

Συμπρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Φράνσις ΜακΝτόρμαντ (“Fargo”) και ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζουντ Χιρς (“Συνηθισμένοι Άνθρωποι”). Η ταινία συμμετείχε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 64ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Κανών και κατέκτησε το Μεγάλο Οικουμενικό Βραβείο.

Ο Cheyenne είναι ένας πρώην ροκ σταρ. Στην ηλικία των πενήντα ντύνεται ακόμα “Goth” και ζει στο Δουβλίνο από τα δικαιώματα των τραγουδιών του. Ο θάνατος του πατέρα του, με τον οποίο δεν μιλούσαν, τον φέρνει πίσω στην Νέα Υόρκη. Ανακαλύπτει πως ο πατέρας του είχε μια εμμονή: να πάρει εκδίκηση για έναν εξευτελισμό που είχε υποστεί. Ο Cheyenne αποφασίζει να συνεχίσει από το σημείο όπου είχε φτάσει ο πατέρας του, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Αμερική.

DIRECTOR: Πάολο Σορεντίνο

CAST: Σον Πεν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζουντ Χιρς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα