Τι συμβαίνει με το Κάτω Παρτάλι;

Τι συμβαίνει με το Κάτω Παρτάλι;

Η σειρά που έκανε πάταγο στην ελληνική τηλεόραση μοιάζει να έχει χάσει μέρος της δυναμικής της καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Ποιος είναι ο λόγος που οι τηλεθεατές άφησαν το τηλεοπτικό χωρίο να ερημώσει;

Το Κάτω Παρτάλι έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2014 προκαλώντας φρενίτιδα στα μηχανάκια της AGB, αμόκ στον ανταγωνισμό και χαμόγελα ανακούφισης στους υπεύθυνους του MEGA που πόνταραν πολλά στην επιστροφή της ελληνικής κωμωδίας για να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Όλα πήγαν καλά και περιμέναμε με άλλη τόση αγωνία την επιστροφή της πιο τρελής σειράς που είδε ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Κάτι όμως δεν ήταν το ίδιο... οι τηλεθεάσεις εξ' αρχής έμοιαζαν ελαφρώς πιο πεσμένες από τα αστρονομικά νούμερα των 50% και σχεδόν 60% της πρώτης σεζόν.

Αν λοιπόν συγκρίνουμε τις επιδόσεις της σειράς σε... απόλυτους αριθμούς θα διαπιστώσουμε πως η πτώση φτάνει ακόμη και τις 20 ποσοστιαίες μονάδες στο γενικό, αλλά και στο δυναμικό κοινό ανά περίπτωση. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως μια σειρά με ποσοστό τηλεθέασης 27,8% στο σύνολο και 32,2% στο νεανικό κοινό έχει κάποιο λόγο να φορέσει πλερέζες, όμως η σύγκριση με τα περσινά ποσοστά είναι αναπόφευκτη.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις τηλεθεάσεις ανά επεισόδιο για το 2014 και για το 2015:

Τι συμβαίνει με το Κάτω Παρτάλι;

Οι εξελίξεις καταιγιστικές

Τι συμβαίνει με το Κάτω Παρτάλι;

 

Απόψε σε κάθε περίπτωση έχει Παρτάλι και το προηγούμενο επεισόδιο μας άφησε μεγάλη αγωνία και ερωτηματικά. Τι συνέβη και ποιος κρύβεται πίσω από το θάνατο του Διαμαντή (Τάσου Χαλκιά); Ο Θανάσης προσπαθεί με τη βοήθεια της αστυνομίας να αποδείξει πως ο θάνατός του είναι δολοφονία. Που βρίσκεται η αλλοπρόσαλλη Βίβιαν Δελαπόρτα και μήπως πράγματι κάποιος την έχει απαγάγει; Ο Κωνσταντίνος την αναζητά και μαζί με τον Μανόλη ανακρίνουν το χωριό για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για την εξαφάνισή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Είμαστε όλοι Κάτω Παρτάλι(α). Τρέμη - Ευαγγελάτος σάρωσαν στο νέο κεντρικό του Mega

Χαρούμενη τηλεχρονιά! Τι μας εντυπωσίασε και τι μας αποχαιρέτισε από την ελληνική τηλεόραση το 2014

SHARE:

24Media Network