Σπίτι με το Mega: Νίνο, Φέρρης και Μελάς “γκρέμισαν” το πλατό της Ρούλας Κορομηλά – Οι εμφανίσεις τους

Σπίτι με το Mega: Νίνο, Φέρρης και Μελάς “γκρέμισαν” το πλατό της Ρούλας Κορομηλά – Οι εμφανίσεις τους
Σπίτι με το Mega glomex - mega tv

Θοδωρής Φέρρης και Νίνο μοιράστηκαν τη σκηνή της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες τους. Ο Ζαφείρης Μελάς γέμισε το πλατό με συναισθήματα.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το MEGA» αγαπημένους καλλιτέχνες και μαζί δημιούργησαν ένα τεράστιο μουσικό πάρτι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχτηκε δύο ταλαντούχους καλλιτέχνες, τους οποίους συνδέει μία δυνατή φιλία. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο συναντήθηκαν στη σκηνή, προσκαλώντας μας σε μία βραδιά – ταξίδι στον χρόνο.

Σε μια από τις επιλεκτικές πλέον τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Νίνο μίλησε για όλα τα συναισθήματα που του δημιούργησε η επιτυχία, για την επικινδυνότητα της φήμης, ενώ πρόσφερε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα του κομμάτια.

«Η έναρξη η δική μου στη δισκογραφία έγινε μέσω της τηλεόρασης. Αμέσως μας έβαλαν στο 10ο ράφι και μας είπαν, «πρέπει να καταφέρετε και να μείνετε στο 10ο ράφι». Ήταν αλλιώς τότε τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η υπερβολική φήμη», παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίνο.

Μάλιστα, όταν οι πρώτες νότες από την μεγάλη του επιτυχία «Έρωτα μου» ακούστηκαν, ο Νίνο τόνισε με νόημα προς τον φακό «αυτό λέγεται “Έρωτα μου Αγάπη μου, Ζωή”… Ξέρεις εσύ», στέλνοντας ένα φιλί.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Φέρρης άναψε για τα καλά το κέφι, ενώ ο Ζαφείρης Μελάς γέμισε το πλατό -αλλά και τα σπίτια των τηλεθεατών- με συναισθήματα και πάθος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα