Άγρια Γη: Σε απόγνωση η Ελπίδα – Όσα θα δούμε απόψε

Άγρια Γη: Σε απόγνωση η Ελπίδα – Όσα θα δούμε απόψε
Άγρια Γη skai tv

Μεγάλες ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις στη νέα σειρά "Άγρια Γη" του ΣΚΑΪ. Δείτε το trailer της Τρίτης.

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το νέο επεισόδιο της “Άγριας Γη”, που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης (04/10), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Άγρια Γη – Το trailer της Τρίτης (04/10)

Άγρια Γη – Όσα θα δούμε την Τρίτη (04/10)

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης).

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) ζητάει από την Όλγα (Ζ. Δούκα) να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση. Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα.

Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου), παρακαλεί τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος), να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας , Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού , Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού , Ελένη Μαρσίδου, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Πέτρος Σκαρμέας, Νικόλας Βασιλειάδης , Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Ζορμπά, Σόφη Ζαννίνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version