Άγριες Μέλισσες: Αποκαλυπτικά backstage πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα της σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλυπτικά backstage πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα της σεζόν
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Κωστής Σαββιδάκης μοιράστηκαν βίντεο από τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Τι βλέπουμε στα πλάνα.

Οι “Άγριες Μέλισσες” φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος της δεύτερης σεζόν τους, καθώς την ερχόμενη βδομάδα θα δούμε τα τελευταία γυρίσματα για φέτος, ενώ την Πέμπτη (3/6) θα προβληθεί το φινάλε το κύκλου.

Βέβαια, η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής θα επιστρέψει του χρόνου με την τρίτη σεζόν της στον ΑΝΤ1 και με νέες εξελίξεις, που θα ανατρέψουν τα πάντα στο αγαπημένο τηλεοπτικό χωριό, το Διαφάνι.

Οι πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών” με μεγάλη κούραση, λόγω της έντονων ρυθμών της σεζόν, αλλά και με πολύ μεγάλη χαρά, γυρίζουν τα τελευταία επεισόδια και διασκεδάζουν, αφού έχουν γίνει όλοι μια μεγάλη οικογένεια.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media η Βιολέτα, κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά, βλέπουμε τους συντελεστές της σειράς σε ένα από τα διαλείμματά τους, να συνομιλούν και να φωτογραφίζονται.

Στα πλάνα βλέπουμε και τον ηθοποιό Γιώργο Γάλλο, που υποδύεται τον Μιλτιάδη, να φοράει ένα ματωμένο πουκάμισο, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τα spoiler που θέλουν τον ήρωα να σκοτώνεται.

Ένα backstage βίντεο ανήρτησε στο Instagram και ο Κωστής Σαββιδάκης, που αγαπήσαμε στον ρόλο του παπά Γρηγόρη, στο οποίο βλέπουμε τον Λεωνίδα Κακούρη αποκαμωμένο από τα γυρίσματα.

Στα πλάνα, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός μαζί με άλλους ηθοποιούς της σειράς παρακολουθούν “Άγριες Μέλισσες”!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα