Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός του Δούκα στην Ανέτ - Τι θα δούμε απόψε

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες"
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Μεγάλες οι ανατροπές και οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Λάμπρος θα υποκύψει, ο Νέστορας θα πάρει μια μεγάλη απόφαση και η Ανέτ θα στριμωχτεί από τον Δούκα.

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, τις "Άγριες Μέλισσες".

Την Τετάρτη το βράδυ είδαμε την Λενιώ να μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας, αλλά και την Ουρανία να ανακαλύπτει την διπλή ζωή του Κυριάκου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η ζωή στο "Διαφάνι" συνεχίζει να εκπλήσσει. Ο Λάμπρος θα υποκύψει, ο Νέστορας θα πάρει μια μεγάλη απόφαση και η Ανέτ θα στριμωχτεί από τον Δούκα. Τι θα δούμε απόψε;

Περίληψη επεισοδίου 53ου επεισοδίου - Πέμπτη 9/1

Ο Λάμπρος αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά απ’ την Ελένη, κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στον γάμο τους. Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα ξεμπροστιάσει τον Κυπραίο στην Ελένη ή θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία; Την ίδια ώρα, ο Δούκας όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους, αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της.

Η Ασημίνα συνεχίζει να δέχεται την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού ενώ ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου. Η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο ενώ η απόφαση για την απαλλοτρίωση είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για την βιομηχανική ζώνη, προκαλώντας την οργή του Τόλλια, αλλά και ολόκληρου του χωριού. Μόνη εναντίον όλων…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: