Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα πίσω από το συγκλονιστικό μακιγιάζ των ηρώων

Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα πίσω από το συγκλονιστικό μακιγιάζ των ηρώων
Καρέ από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η Άσπα Κωνσταντοπούλου επιμελείται το μακιγιάζ των ηθοποιών στις "Άγριες Μέλισσες", χαρίζοντάς μας μερικές συγκλονιστικές και αληθοφανείς σκηνές στη σειρά.

Οι συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές της επιτυχημένης δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι την τιμούν κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1.

Η επιτυχία, όμως, της σειράς δεν οφείλεται μόνο στο ενδιαφέρον σενάριο, αλλά και στις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, στη μουσική, στα σκηνικά και στην υψηλής ποιότητας παραγωγή.

Η σκληρή και πολύ καλή δουλειά όλων των συντελεστών είναι εμφανής και τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Άσπας Κωνσταντοπούλου, που είναι η μακιγιέζ των ηθοποιών.

Η ταλαντούχα make-up artist επιμελείται σε κάθε επεισόδιο το μακιγιάζ των ηρώων με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ, χάρη στη δουλειά της, έχουμε δει μερικές συγκλονιστικές στιγμές στο έργο.

Το αληθοφανές αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο στις σκηνές του ξυλοδαρμού της Λενιώς στη φυλακή, των χτυπημάτων που δέχθηκε ο Κυπραίος, του θανάτου της Θεοδοσίας και, φυσικά, του πυροβολισμού που δέχτηκε ο Μελέτης στο μάτι.

Δείτε backstage φωτογραφίες από το μακιγιάζ των ηθοποιών:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version