Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι – Όσα θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι – Όσα θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" αντ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (14/03).

Άγριες Μέλισσες – Δευτέρα 14/03

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσία είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού. Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές.

Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν τη πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή…

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα