Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε spoiler για το τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε spoiler για το τέλος της σειράς
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο τηλεοπτικός Λάμπρος Σεβαστός "πρόδωσε" το τέλος της σειράς "Άγριες Μέλισσες", που ολοκληρώνεται φέτος. Πότε τελειώνουν τα γυρίσματα.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο (21/05) ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Λάμπρο Σεβαστό στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Ο γνωστός ηθοποιός διαβεβαίωσε πως φέτος η σειρά ρίχνει αυλαία έπειτα από τρεις σεζόν, ενώ το μεγάλο φινάλε πλησιάζει.

“Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια τρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία”, σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση”.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε ένα spoiler για το τέλος των “Άγριων Μελισσών”, δηλώνοντας:

“Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο- αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος “αα αυτό ήταν;”. Μου είπε πως είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν γράψει και ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το φινάλε των δύο προηγούμενων σεζόν. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως τα γυρίσματα της σειράς τελειώνουν τέλος Ιουνίου και πρόσθεσε: Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι”.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα