Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές έκανε spoiler για τον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές έκανε spoiler για τον τρίτο κύκλο

Καλεσμένος στην εκπομπή "2night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιώργος Σουξές, αποκαλύπτοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τον Προύσαλη. Τι είπε για τα κιλά που έχασε.

Στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε και για τη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, αποκαλύπτοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τη συνέχεια.

Ο ηθοποιός έκανε spoiler ενόψει της τρίτης σεζόν, αφήνονας να εννοηθεί ότι ο Προύσαλης θα κάνει πρόταση γάμου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια της σειράς. Ένα θα σου πω μόνο. Ένας ενωμοτάρχης που θα γίνει και διοικητής, θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω”, καλώντας εν συνεχεία τον παρουσιαστεί να δει τη σκηνή και να του πει τη γνώμη του: “Θέλω να την δεις τη σκηνή και να μου πεις τις εντυπώσεις σου”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σουξές μίλησε και για την αυστηρή διατροφή που ακολούθησε προκειμένου να χάσει κιλά, σημειώνοντας πως “δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα τέρας. Λέω “παναγία μου, αυτόν πρέπει να αλλάξει”. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα. Τους τελευταίους εννέα μήνες ακολουθώ τις συμβουλές διατροφολόγου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα