Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του – Όσα θα δούμε την Τετάρτη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του – Όσα θα δούμε την Τετάρτη
Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (23/03)

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα, ενώ παίρνει θέση και η Ρένα. Ο παπά-Γρηγόρης, απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του, δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο Δούκας, μάταια, προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα.

Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά. Η Ουρανία και ο Κυριάκος αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια στη Βιολέτα για τα λεφτά, ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του, ενώ ο Κωνσταντής τα βάζει με τη Δρόσω για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα