Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα

Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα
Αργύρης Πανταζάρας Youtube

Ο Αργύρης Πανταζάρας από το "Κόκκινο Ποτάμι" μπαίνει στις "Άγριες Μέλισσες". Πληροφορίες για τον ρόλο του. Πώς θα σχετιστεί με τη Δρόσω.

Οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, που θα προβληθεί εκ νέου στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, νέοι ηθοποιοί θα προστεθούν στο καστ της δεύτερης σεζόν της σειράς, ανάμεσά τους και ο Αργύρης Πανταζάρας που αγαπήθηκε μέσα από το “Κόκκινο Ποτάμι”.

Ο ίδιος είχε δεχτεί πρόταση για συμμετοχή στις “Άγριες Μέλισσες” πέρυσι, ωστόσο, είχε ήδη κλείσει για τον ρόλο του Θέμη, ενώ δέχτηκε τη νέα πρόταση που του έγινε.

Ο ρόλος του

Σύμφωνα με τα spoilers, η Ελένη θα βρεθεί στη φυλακή φια τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Δρόσω – αφού τηρήσει τη συμφωνία της με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο – θα φύγει από το χωριό.

Η Δρόσω θα κατέβει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ωστόσο, η μικρή αδελφή Σταμίρη θα καταλήξει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της Τρούμπας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τοποθετούν τον ρόλο του Αργύρη Πανταζάρα στην Τρούμπα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα σχετίζεται με τη νέα ζωή της Δρόσως. 

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί ένα άντρα που θα δουλεύει στο μαγαζί όπου θα δούμε τη Δρόσω και θα εκμεταλλευτεί τα όνειρά της, αλλά αργότερα ίσως “γεννηθεί” ένας έρωτας ανάμεσά τους…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version