Άγριες Μέλισσες – Spoiler: “Ανίερη συμμαχία” για την εξόντωση της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: “Ανίερη συμμαχία” για την εξόντωση της Δρόσως
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Λάμπρος μαθαίνει για τους βιασμούς της Ελένης. Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στη Δρόσω.

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνουν τους τηλεθεατές κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Οι ισορροπίες αλλάζουν στο Διαφάνι, ενώ πολλά από τα μυστικά των πρωταγωνιστών αποκαλύπτονται. Τις περισσότερες φορές με δραματικές συνέπειες.

Ένα ακόμη μυστικό πρόκειται να έρθει σύντομα στην επιφάνεια καθώς, σύμφωνα με spoiler της εκπομπής “Πρωινό”, ένα πρόσωπο θα προσεγγίσει τον Λάμπρο και θα του αποκαλύψει τους βιασμούς που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη όσο ήταν στη φυλακή.

Ο Λάμπρος θα συγκλονιστεί από τα βασανιστήρια που θα μάθει και θα ζητήσει από την Λενιώ να φύγουν από το Διαφάνι. Θα της πει ότι σκοπεύει να πάρει μετάθεση και να πάνε κάπου μακριά από όλα αυτά, ωστόσο, η Σταμίρη δεν θα δεχτεί, καθώς δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο της.

Παράλληλα, σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής “Ευτυχείτε”, μια “ανίερη συμμαχία” θα δημιουργηθεί μεταξύ της Μυρσίνης και της Ασημίνας, με στόχο την εξόντωση της Δρόσως. Συγκεκριμένα, όταν η Δρόσω επιστρέψει στο Διαφάνι και δει τον γιο της μετά από 6 χρόνια, θα θελήσει να τον πάρει ξανά κοντά της. Οι δύο γυναίκες θα κάνουν τα πάντα για να την εμποδίσουν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα