Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δούκας και Μυρσίνη “δίνουν” τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δούκας και Μυρσίνη “δίνουν” τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω
Άγριες Μέλισσες ANT1

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις "Άγριες Μέλισσες". Αναστάτωση και σκάνδαλα στο Διαφάνι. Διαβάστε όλα τα spoilers που κυκλοφορούν για τη συνέχεια της σειράς.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και οι ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Διαβάστε παρακάτω όλα τα spoilers που κυκλοφορούν για τη συνέχεια της σειράς:

Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της

Ο Μελέτης προσπαθεί να “χωνέψει” ότι ο Σωκράτης Θέμελης είναι ο πατέρας του, ενώ η Δόμνα μαθαίνει ότι είναι ετεροθαλής αδελφός της. Θα σοκαριστεί και θα πιεστεί, ωστόσο, θα αντιδράσει με απρόσμενο τρόπο. Όχι μόνο να δεχτεί το γεγονός, αλλά θα θελήσει να δει τον Μελέτη από κοντά, να συναντηθούν και να μιλήσουν. Θα δούμε να εκτυλίσσεται μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της φετινής σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες”.

Μια πρόταση για την Ουρανία φέρνει τα πάνω-κάτω

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρίδης, που υποδύεται τον Κυριάκο στη σειρά, μια επαγγελματική πρόταση για την Ουρανία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογενειακή τους ζωή. Επίσης, ο Κυριάκος θα μάθει πολύ σύντομα διάφορα πράγματα για τον γιο του, τον Μπάμπη, τα οποία δεν γνώριζε και θα πέσει από τα σύννεφα. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή τη βδομάδα και την ερχόμενη, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”.

Η Ελένη καταγγέλλει στον εισαγγελέα τον Βόσκαρη

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή “Πρωινό”, η Ελένη με δύναμη ψυχής πηγαίνει και καταγγέλλει στον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό επώνυμα τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη μέσα στις φυλακές Θεσσαλίας. Θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο στο Διαφάνι, ενώ η ίδια θα νιώσει απομονωμένη και αποκομμένη από τους πάντες και τα πάντα, ωστόσο στο πλευρό της είναι πάντα ο Λάμπρος, αλλά και ο Αλέξης Γραμματικός, ο οποίος θα δώσει εντολή για να προσαχθεί ο Μάνος Βόσκαρης. Εκείνος θα αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να απαγγείλει επίσημα κατηγορίες, μόνο με την καταγγελία της. Έτσι, θα την παροτρύνει να βρει κι άλλες μαρτυρίες, ενώ ο ίδιος θα καταφέρει να προσεγγίσει μια πρώην κρατούμενη για να καταθέσει.

Δούκας και Μυρσίνη “δίνουν” τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, ο Τάκης θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως και του Νικηφόρου. Ο Δούκας θα σοκαριστεί και η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, ενώ ο Κωνσταντής θα “ρίξει” κι άλλο λάδι στη φωτιά υπερασπιζόμενος τη Δρόσω και προκαλώντας την οργή των γονιών του, την ίδια στιγμή που η Ασημίνα θα εξαφανιστεί μαζί με τον μικρό Σέργιο και τον Μπάμπη, για να μην της πάρουν το παιδί της. Τότε, η Δρόσω θα διαπραγματευτεί τη σχέση της με το παιδί της μαζί με τους Σεβαστούς, εκβιάζοντάς τους πως θα αποκαλύψει σε όλο το Διαφάνι ότι εκείνη είναι η μητέρα του. Προκειμένου να μη γίνει σκάνδαλο στο χωριό, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν να “δώσουν” στη Δρόσω τον μικρό Σέργιο και να περνά χρόνο μαζί του όποτε θέλει, ερήμην της Ασημίνας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version