Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το κρυμμένο μυστικό που φέρνει ανατροπές στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το κρυμμένο μυστικό που φέρνει ανατροπές στο Διαφάνι
Ο Μάνος Βόσκαρης από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το Διαφάνι του... 1920 θα αποκαλυφθεί στις "Άγριες Μέλισσες". Τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών;

Νέες, συνταρακτικές αποκαλύψεις και επτασφράγιστα μυστικά από το μακρινό παρελθόν επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Ένα μεγάλο μυστικό από τη δεκαετία του 1920 θα έρθει στην επιφάνεια και θα αποκαλύψει σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και γεγονότων.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό” και ο Αλέξης Μίχας “θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, θα δούμε και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι’ αυτό ο Μάνος Βόσκαρης τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών”.

Όσο για τη δίκη του Μάνου Βόσκαρη, “πολύ σύντομα θα δούμε το τέλος της δίκης, καταδικάζεται ως ένοχος για τους βιασμούς της Ελένης και θα τον δούμε να οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα