Άλκηστις Αλεξάκη: Το μεγάλο παράπονό της μετά το MasterChef

Άλκηστις Αλεξάκη: Το μεγάλο παράπονό της μετά το MasterChef
Η Άλκηστις Αλεξάκη star tv

Η Άλκηστις Αλεξάκη μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον επαγγελματικό τομέα, μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η Άλκηστις Αλεξάκη έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, με την παίκτρια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις φαρμακερές ατάκες της.

Η ίδια, μιλώντας στο Happy Day, εξέφρασε την απογοήτευσή της σχετικά με τα επαγγελματικά της, τονίζοντας πως θεωρούσε ότι μετά το ριάλιτι μαγειρικής θα μπορούσε να έχει φτιάξει το δικό της μαγαζί, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

«Θέλω να ξεφύγω, να ηρεμήσω και να δω τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Έχασα τον παππού μου στην Κρήτη, πριν από έναν χρόνο, έκανα κάποια ξεκινήματα για να κάνω κάτι δικό μου. Δεν μου βγήκε λόγω κορονοϊού και γραφειοκρατίας και με στενοχώρησε αυτό. Βλέπω ότι άλλοι κάνουν τα δικά τους πράγματα και χαίρονται, ενώ εγώ όχι», δήλωσε αρχικά η Άλκηστις Αλεξάκη.

«Το κομμάτι της δημοσιότητας ήταν τρομακτικό. Έρχεται κόσμος που δεν τον γνωρίζεις και σου ζητάει αυτόγραφα και να βγάλετε φωτογραφία. Δεν σε αφήνουν να φας σε ένα εστιατόριο. Θα προχωράω ακόμα και τώρα στον δρόμο, και θα μου πουν “εσύ δεν είσαι η κρητικιά από το MasterChef;”», συνέχισε η νεαρή σεφ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα