Άμπερ Χερντ: “Κόβουν” τον ρόλο της από το Aquaman 2

Άμπερ Χερντ: “Κόβουν” τον ρόλο της από το Aquaman 2
Η Άμπερ Χερντ στην ταινία Aquaman Warner Bros

Η πολύκροτη δίκη της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, φαίνεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην καριέρα της, αφού ο ρόλος της στο σίκουελ του Aquaman συρρικνώθηκε σημαντικά.

Η Άμπερ Χερντ διατείνεται πως η Warner Bros “δεν ήθελε να τη συμπεριλάβει” στο σίκουελ της ταινίας Aquaman εξαιτίας των όσων ακολούθησαν τον χωρισμό της με τον πρωταγωνιστή των “Πειρατών της Καραϊβικής” Τζόνι Ντεπ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ντεπ η Χερντ υποστηρίζει πως βρισκόταν σε διαρκείς συνομιλίες με την εταιρεία παραγωγής και “έβρισκε διαρκώς χρόνο για γυρίσματα”. Όταν όμως ο πρώην σύζυγός της στράφηκε εναντίον της διαψεύδοντας τα λεγόμενά της η Warner Bros φέρεται να “διέκοψε κάθε επικοινωνία” όπως επισήμανε η ηθοποιός.

“Μου έδωσαν ένα αρχικό σενάριο και στην συνέχεια νέες εκδοχές στις οποίες είχαν αφαιρεθεί σκηνές δράσεις” ανέφερε ενώ υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για πόσο ή και αν θα βρίσκεται στο final cut.

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκστρατείας πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι υπέγραψαν προκειμένου να αφαιρεθεί ο ρόλος της Χερντ από την ταινία.

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαρτίου του 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα