Αναστάσιος Ράμμος: Γιατί ονόμασε τον δίσκο του “21 γραμμάρια”

Αναστάσιος Ράμμος: Γιατί ονόμασε τον δίσκο του “21 γραμμάρια”
Ο Αναστάσιος Ράμμος στο "The 2night Show" Glomex

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για την εμπειρία του στο "Total Black Out", εξήγησε τον τίτλο του νέου του δίσκου και μοιράστηκε με ενθουσιασμό το ευχάριστο νέο πως σύντομα θα γίνει θείος.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (03/05) ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε για το νέο του “εγχείρημα” ως παρουσιαστής, μοιράστηκε το γεγονός ότι θα γίνει σύντομα θείος και εξήγησε τι είναι τα “21 γραμμάρια” που τιτλοφορείται η νέα του δισκογραφική δουλειά.

Όπως είπε, τα “21 γραμμάρια” είναι το βάρος της ψυχής όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει στη μετεμψύχωση.

Επίσης, ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό πως ο αδερφός του θα γίνει πατέρας τον Ιούνιο και έτσι ο ίδιος θα αποκτήσει ανιψάκι, ενώ σχετικά με το εάν θα ήθελε ο ίδιος παιδιά είπε:

“Τα πάω καλά με τα παιδιά. Γενικότερα, εγώ στη ζωή μου δεν έχω πρόγραμμα. Αυτά έρχονται, ο έρωτας έρχεται, η οικογένεια έρχεται. Θα ήθελα πολύ να το ζήσω κάποια στιγμή κι αυτό“.

Για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του “Total Black Out” ο Αναστάσιος Ράμμος είπε:Δεν μπορώ την τηλεόραση τόσες ώρες, πώς μπορείτε αλήθεια; Έχει πλάκα να είσαι παρουσιαστής, είναι ένας άλλος κόσμος τελείως. Έχει άλλα μοτίβα, μπαίνεις σε κουτάκια, αλλά είναι ωραίο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα