Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος δεν είναι ταμπού – Έχω σοβαρούς πόνους μέχρι σήμερα

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος δεν είναι ταμπού – Έχω σοβαρούς πόνους μέχρι σήμερα
Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης Instagram (_andinoos)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το "ταμπού" του καρκίνου και τους σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έχει μέχρι σήμερα.

Για το πρόβλημα υγείας του, τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά γι΄ αυτό αλλά και για τους πόνους που τον ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης το μεσημέρι της Κυριακής, καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το “ταμπού” του καρκίνου, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα, περιγράφοντας το πως βίωσε ο ίδιος την ασθένειά του.

«Έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες αυτής της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του επιλέγει και αποφασίζει πως θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και εγώ το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως τα προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόταν ούτε θα το επικοινωνούσε αυτό που έζησε. «Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι ακριβώς για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης ότι μέχρι και σήμερα έχει πόνους. «Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες. Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν» σημείωσε.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα