Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο: “Δεν έχω λόγια για την πράξη του”

Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο: “Δεν έχω λόγια για την πράξη του”
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του. Τι είπε.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn, ο οποίος κατηγορείται ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πέρα από την οργή που εκφράζεται στα social media το τελευταίο 24ωρο, παρουσιαστές της τηλεόρασης και άλλα δημόσια πρόσωπα καταδικάζουν την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή σήμερα, Τρίτη (14/12), ανέφερε σχετικά:

“Έχει γίνει ένας χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια. Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες την βάζω, την βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Με ξεπερνάει. Τι θες να κάνεις δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός μιας τέτοιας πράξης. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους “Ράδιο Αρβύλα”, έχουμε μαλώσει και δημοσίως, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα. Αλλά η άποψή μου για το εάν γνώριζαν από πριν, πιστεύω ότι δεν ήξεραν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα