Άση Μπήλιου: Η συγκινητική ιστορία της υιοθεσίας της και η δημόσια “συγγνώμη” του Αρναούτογλου

Άση Μπήλιου: Η συγκινητική ιστορία της υιοθεσίας της και η δημόσια “συγγνώμη” του Αρναούτογλου
Άση Μπήλιου Glomex

Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου μίλησε για την υιοθεσία της σε ηλικία 3 ετών και την σχέση που είχε με τους θετούς γονείς της, αλλά και για την ενασχόλησή της με τη μουσική. Γιατί της ζήτησε "συγγνώμη" ο παρουσιαστής.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε τη Δευτέρα (30/01) η Άση Μπήλιου, η οποία αφηγήθηκε την ιστορία της ζωής της, μιλώντας για την υιοθεσία της, τα “πέτρινα χρόνια” μετά την απώλεια των γονιών της, την επαγγελματική διαδρομή της, που ξεκίνησε από παραγωγός ραδιοφώνου, και το “λάθος” που την οδήγησε να ασχοληθεί με την αστρολογία.

Η επιτυχημένη αστρολόγος περιέγραψε: Οι γονείς μου με υιοθέτησαν όταν ήμουν 3 ημερών και το έμαθα στα 16 μου. Για μένα, το κορυφαίο γεγονός, αυτό που με καθόρισε, όμως, είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, με τους οποίους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Το ονομάζω τα “πέτρινα χρόνια” μου”.

Συνεχίζοντας στο θέμα της υιοθεσίας, είπε: Είμαι από αυτούς που δεν έψαξαν τους βιολογικούς τους γονείς. Έπαιρνα τόση αγάπη. Δεν υπήρχε κάποιο κενό που να θέλω να γεμίσει. Βέβαια, με έψαξαν αυτοί αργότερα. Όταν πέθαινε η μητέρα μου, μου είπε “Παιδί μου αν θες να πας να τους βρεις, να μη μείνεις μόνη σου”. Και της είχα πει, τι είναι αυτά που λες; Για μένα είσαι η μοναδική μητέρα”.

Έχω δουλέψει για χρόνια στο ραδιόφωνο, είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου, πέρασα και από τις δισκογραφικές, με το ελληνικό είχα μικρή σχέση. Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία. Μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, δεν έχει καμία σχέση” είπε η Άση Μπήλιου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε “συγγνώμη” δημόσια για το γεγονός ότι όταν συνεργάστηκαν μαζί στο Mega δεν έδινε αρκετό χρόνο στη στήλη της με τα ζώδια. “Δεν τα καταλάβαινα. Το δικό μου λάθος είναι ότι από την ώρα που τα έχεις, πρέπει να τα σεβαστείς” είπε παρουσιαστής.

“Ήσουν η αιτία, όμως, για να έχω δική μου εκπομπή! Πήγα στο Mega και είπα να μου δώσουν μια εκπομπή γιατί στον “Όμορφο Κόσμο” δεν είχα αρκετό χρόνο και θα πηγαίνω και το πρωί. Κάθετί που παρουσιαζόταν στη ζωή μου σαν δυσκολία, πάντα προσπαθούσα να το εκμεταλλευτώ προς όφελός μου”, εξομολογήθηκε η Άση Μπήλιου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα