Asia Express: Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster – “Δεν μπορώ άλλο, είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου”

Asia Express: Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster – “Δεν μπορώ άλλο, είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου”
Ο Fipster glomex

Οι δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι δράσης "Asia Express" έκαναν τον Fipster να "λυγίσει" στην κάμερα. Έκλαιγε με αναφιλητά. Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στα όριά του έφτασε ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) στο δεύτερο επεισόδιο του “Asia Express” που επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star το βράδυ της Κυριακής (02/10).

Η δυσκολία στην επικοινωνία σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και τις αποτυχημένες προσπάθειες εύρεσης… στέγης, καθώς πολλοί κάτοικοι ήταν ανένδοτοι και δεν δέχονταν να φιλοξενήσουν τον ίδιο και τον συνταξιδιώτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο, έκαναν τον παίκτη να “λυγίσει”.

Παρά τις συμβουλές και τη στήριξη του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο Fipster δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάμματα, ενώ κατέρρευσε ψυχολογικά όταν σε ένα από τα καταλύματα που ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες αν μπορούν να περάσουν εκεί το βράδυ τους, βρίσκονταν η Ρασέλ με τη μητέρα της.

Αλήθεια, δεν μπορώ άλλο. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου“, ανέφερε ο Fipster μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού.

Τελικά, το ζευγάρι που δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας τη δοκιμασία στην Καμπότζη και αποχώρησε στο δεύτερο επεισόδιο ήταν η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat Kat), οι οποίες αποχαιρέτησαν οριστικά το “Asia Express”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα