Αθανασόπουλος: “Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού με όσα συμβαίνουν”

Αθανασόπουλος: “Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού με όσα συμβαίνουν”
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο "The 2Night Show" Glomex

Ο "Γιάννος" από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. "Έχω συνεργαστεί με ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 ήταν ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο γνωστός ως “Γιάννος” από τις “Άγριες Μέλισσες”, ο οποίος μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θέατρου, αλλά και για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά.

“Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι δύο τα ζητήματα, το ένα είναι όλο αυτό με τις καταγγελίες στο θέατρο και το δεύτερο είναι η κρίση στον χώρο λόγω του κορονοϊού. Σχετικά με τις καταγγελίες, νιώθω μεγάλη λύπη που βλέπω ότι άνθρωποι που είναι κοντά στα 40, είναι καταξιωμένοι, έχουν οικογένεια και είναι διάσημοι έχουν πια το δικαίωμα να μιλήσουν. Ενώ όταν είσαι 20 χρονών δεν έχεις μάλλον το δικαίωμα να μιλήσεις. Με συγκινεί απίστευτα το τρέμουλο της φωνής, το κόμπιασμα, η οργή που έχουν στα μάτια, όταν μοιράζονται το σαράκι που τους τρώει. Με θλίβει πολύ που χρειάζονται τόσα χρόνια τελικά για να πεις αυτό που σε ταράζει, αυτό που σε τρώει. Τώρα είναι η στιγμή. Τώρα το επιτρέπουν οι συνθήκες, οπότε δεν είναι καμία μόδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

“Πρώτη φορά βλέπω όλους τους ηθοποιούς συσπειρωμένους. Το ΣΕΗ με επικεφαλής τον Σπύρο Μπιμπίλα κάνει εξαιρετική δουλειά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα στο θέατρο. Έγινε μια εξαιρετική αρχή με την κ. Μπεκατώρου”.

“Έχω συνεργαστεί με ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί. Εγώ είχα μια εξαιρετική συνεργασία μαζί του, αλλά δεν είμαστε φίλοι. Ήταν μια πολύ καλή παράσταση. Δεν έχω τι να πω. Βέβαια, δεν μπορώ να μην προβληματιστώ με όλο αυτό που έγινε και να σκεφτώ αυτό που βίασαν τα θύματα”, ανέφερε, επίσης, ο διάσημος ηθοποιός.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε, ακόμη, για την επιστροφή του αγαπημένου Γιάννου, στις “Άγριες Μέλισσες” ως ανάμνηση, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που εμφανίζεται σε κομβικά σημεία της πλοκής του σεναρίου.

“Δεν είναι φάντασμα ο Γιάννος. Είναι η σκέψη του πατέρα του, του Μιλτιάδη. Ο ήρωας έχασε το παιδί του πολύ άδικα, οπότε στα σημεία που εμφανίζομαι είναι οι στιγμές που ο Μιλτιάδης αισθάνεται τύψεις που παντρεύεται, που συνεχίζει τη ζωή του. Δεν τον βοηθάω, βέβαια. Φέτος, βλέπουμε όχι το καλό παιδί που ήταν ο Γιάννος, αλλά ένα άλλο πρόσωπό του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα