Bachelor 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με “γαμπρό” τον Αλέξη Παππά

Bachelor 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με “γαμπρό” τον Αλέξη Παππά
Ο Αλέξης Παππάς στο "Bachelor 2" Instagram / @thebachelorgr

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος "Bachelor" στο ριάλιτι αγάπης του Alpha, που επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο ηθοποιός ντύνεται γαμπρός και συστήνεται στο κοινό.

Επιστρέφει στον Alpha το ριάλιτι αγάπης “Bachelor”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε πολύ λίγες μέρες.

Ο εργένης που θα διεκδικήσουν οι 21 κοπέλες οι οποίες θα μπουν στη βίλα του “Bachelor 2” είναι ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor 4”.

Η παραγωγή του παιχνιδιού προσπαθούσε για πολύ καιρό να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα του νέου “γαμπρού”, ωστόσο, το όνομά του είχε διαρρεύσει.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις 21 γυναίκες να συγκατοικούν ήδη στη βίλα όπου θα εκτυλίσσονται τα επεισόδια, η οποία είναι η ίδια με το περσινό ριάλιτι.

Στο επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι, ο ηθοποιός μάς συστήνεται ως ο νέος “Bachelor” και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία”.

Bachelor 2: Δείτε το επίσημο trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα