Bachelor 2: Στη “μάχη” για το μονόπετρο οι παίκτριες – Ποια αποχώρησε

Bachelor 2: Στη “μάχη” για το μονόπετρο οι παίκτριες – Ποια αποχώρησε
Ο Αλέξης Παππάς Instagram

Ο έντονος καυγάς Ιζαμπέλας - Γιώτας που έφτασε μέχρι τα αυτιά του Αλέξη Παππά. Ποια κοπέλα αποχώρησε από τη βίλα;

Ακόμη μια “Τελετή των Ρόδων” πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/9) στη βίλα του “Bachelor 2”, στον Alpha, ωστόσο δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο κοκτέιλ πάρτι που προηγήθηκε κάποιες από τις παίκτριες “επιτέθηκαν” στη Φαίη αμφισβητώντας τον έρωτά της για τον Bachelor, ενώ η Ιζαμπέλα συγκρούστηκε για ακόμη μια φορά με τη Γιώτα, καθώς σύμφωνα με την πρώτη, η Γιώτα συμπεριφέρεται σαν να έχει ήδη δεχθεί το μονόπετρο του Αλέξη Παππά.

“Δεν έχει κερδίσει καν τον Αλέξη, νομίζει με το φτωχό της μυαλό ότι τον έχει κερδίσει και μιλάει γα μονόπετρα η τύπισα. Ακούστε τι γίνεται! Το μόνο μονόπετρο που θα πάρεις είναι από τα γαριδάκια”, δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η Ιζαμπέλα στη συμπαίκτριά της, ενώ τις φωνές τους άκουσε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε τρυφερό τετ-α-τετ με την Αθηνά.

Ποια αποχώρησε στην Τελετή των Ρόδων

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η Τελετή των Ρόδων και η αποχώρηση, με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει ποια κοπέλα θα πρέπει να εγκαταλείψει τη βίλα και το ριάλιτι του Alpha.

Η Βάσω ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη και δεν έλαβε τριαντάφυλλο, καθώς σύμφωνα με όσα της είπε ο ίδιος, έδωσε περισσότερη σημασία στο να δημιουργήσει φιλίες, παρά στο να τον κατακτήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα