Bachelor 2: Ξέσπασε η Φαίη – “Δεν είναι καμία του επιπέδου μου”

Bachelor 2: Ξέσπασε η Φαίη – “Δεν είναι καμία του επιπέδου μου”
Η Φαίη στο "Bachelor 2" Glomex

Την αγανάκτησή της εξέφρασε η Φαίη, μετά από ακόμη ένα τσακωμό με τα κορίτσια στο "Bachelor 2". Ο καβγάς της με την Άννα και την Σταύη.

Ένα μεγάλο ξέσπασμα είχε η Φαίη στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/09) στο “Bachelor 2” του Alpha, καθώς ένιωσε πως έχει φτάσει στα όριά της, όσον αφορά τους τσακωμούς με τα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, η Φαίη προσέγγισε την Άννα και την Σταύη, προσπαθώντας να κατανοήσει τον λόγο της επίθεσης προς το πρόσωπό της τις τελευταίες μέρες.

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν κατέληξε και τόσο καλά, αφού τα κορίτσια επιτέθηκαν για άλλη φορά στην Φαίη, αποκαλώντας την ψεύτρα και μυθομανή.

Μάλιστα, η Άννα της είπε πως ο Αλέξης Παππάς της έδωσε τριαντάφυλλο επειδή την λυπάται, ενώ η Φαίη δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε να φύγει, απαντώντας της πως δεν είναι του επιπέδου της.

“Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν αντέχω άλλο, ως εδώ! Δεν τις αντέχω! Δεν είναι του επιπέδου μου αυτές οι κοπέλες, δεν είναι καμία του επιπέδου μου. Πήγα να συζητήσω και μου έκαναν επίθεση πάλι, δεν μπορώ να συζητήσω”, είπε η Φαίη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version