Big Brother 2 – Γιώτα Μυλωνά για δολοφονία συντρόφου της: “Του έβαλε φωτιά ένας άγνωστος”

Big Brother 2 – Γιώτα Μυλωνά για δολοφονία συντρόφου της: “Του έβαλε φωτιά ένας άγνωστος”
Η πρώην παίκτρια του Big Brother 2, Γιώτα Μυλωνά Glomex

Η πρώην παίκτρια του Big Brother 2, Γιώτα Μυλωνά, μίλησε με λεπτομέρειες για την δολοφονία του συντρόφου της το 2013. Η σύνδεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη η Γιώτα Μυλωνά, η πρώην παίκτρια του Big Brother 2, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το δημοφιλές ριάλιτι πριν από μερικές βδομάδες.

Κατά την είσοδό της στο σπίτι του Big Brother, η πρώην παίκτρια είχε αναφερθεί στην δολοφονία του συντρόφου της το 2013, αναφέροντας πως “ήταν μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής της”.

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ξύπνησαν μνήμες στη Γιώτα Μυλωνά, καθώς ο σύντροφός της είχε καταλήξει τότε λόγω των εγκαυμάτων που είχε.

Η ίδια εξέφρασε την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και μίλησε για την δολοφονία του συντρόφου της, περιγράφοντας:

“Ξυπνάνε αναμνήσεις, οι οποίες δεν κοιμούνται κιόλας. Έχω αυτές τις εικόνες χαραγμένες στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Ήταν το 2013. Εμείς ήμασταν παιδικοί φίλοι και κάναμε σχέση το 2009. Ο σύντροφός μου κατέβηκε στην πλατεία να φάει μια μακαρονάδα. Πέρασε ένας άντρας και έβαλε τα μαλλιά του μέσα στην μακαρονάδα του φίλου μου. Ακολούθησε διαπληκτισμός και λογομαχία. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, γιατί έμενε εκεί κοντά, έβαλε σε μια κατσαρόλα παραφινέλαιο, γύρισε και τον έκαψε. Του είπε ότι θα του βάλει φωτιά, αλλά πολλά λέμε πάνω στα νεύρα μας. Το έκανε πράξη.

Ο δράστης είναι στη φυλακή, εκτίει ισόβια ποινή, αλλά στην Ελλάδα τα ισόβια δεν είναι ισόβια. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι έξω, όπως και η δράστιδα της επίθεσης στην Ιωάννα. Το “γιατί” είναι χαραγμένο στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, όπως το “γιατί” της Ιωάννας. Όταν έγινε η δίκη δόθηκε μια εκδοχή για την αιτία, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Υποστήριξε ότι είχε πάρει ουσίες, έβλεπε δαίμονες και του ψιθύριζαν να βάλει φωτιά στους άλλους δαίμονες.

Μιλάμε για πάνω από 80% εγκαύματα. Ο ίδιος δεν είχε δει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση, αλλά τον βλέπαμε εμείς. Τον είχαν σε καταστολή λόγω των φρικτών πόνων. Φοβούνταν μην φύγει από τον πόνο, δηλαδή. Για τρεις μήνες άντεξε να ζήσει αυτή την κόλαση και πέθανε”.

Οι δηλώσεις της Γιώτας Μυλωνά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα