Big Brother – Γιώτα Μυλωνά: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Big Brother – Γιώτα Μυλωνά: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς
Η παίκτρια του Big Brother 2, Γιώτα Μυλωνά Glomex

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2 η Γιώτα Μυλωνά ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού". "Δεν μπορώ κανέναν, θέλω να τα σπάσω όλα", δήλωσε.

Δεν φαίνεται να λειτούργησε ομαλά από την πρώτη στιγμή για τη Γιώτα Μυλωνά η συγκατοίκηση με τους υπόλοιπους παίκτες του Big Brother, καθώς λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του reality στον ΣΚΑΪ, ζήτησε από τον “Μεγάλο Αδερφό” να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η 38χρονη παίκτρια, η προσωπική ιστορία της οποίας με τη δολοφονία του συντρόφου της προκάλεσε αίσθηση, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς όπως εξήγησε δεν μπορεί κανέναν μέσα στο σπίτι.

“Θέλω να σου πω κάτι ξεκινώντας με μία συγνώμη. Θα αποχωρήσω από το σπίτι, δεν λέω ότι θέλω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω τώρα, μόλις κλείσω τη βαλίτσα μου. Πάω σπίτι μου. Πολύ ωραίο το σπίτι σου, ωραία η φιλοξενία σου, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά και δεν μπορώ”, δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν νιώθει άνετα με τους περισσότερους συμπαίκτες της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα