Big Brother: Η συγγνώμη της Άννας Μαρίας στη Ραμόνα

Big Brother: Η συγγνώμη της Άννας Μαρίας στη Ραμόνα
Big Brother: Η συγγνώμη της Άννας Μαρίας στη Ραμόνα Glomex

Η Άννα Μαρία αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη στη Ραμόνα, καθώς την είχε σπρώξει κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού της ξεσπάσματος στο "Big Brother".

Βαρύ είναι το κλίμα στο σπίτι του “Big Brother” μετά το άγριο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας, η οποία είχε βγει εκτός εαυτού και ήθελε να φύγει από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Τη στιγμή του επεισοδιακού της ξεσπάσματος, η Άννα Μαρία είχε σπρώξει τη Ραμόνα σε μια προσπάθειά της να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει.

Η παίκτρια αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τη συγκάτοικό της και όταν την πέτυχε μόνη της, την πλησίασε και της είπε:

“Ραμόνα, σχετικά με προχθές που σε έσπρωξα, ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι δεν το έκανα επίτηδες. Εκείνη τη στιγμή είχα νεύρα και όποιος και να ήταν μπροστά μου το ίδιο θα έκανα. Χωρίς να το θέλω. Δεν ήθελα να στο πω κάποια στιγμή που έχω νεύρα, για αυτό στο λέω. Σε έσπρωξα, χωρίς να το θέλω, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν έπρεπε να έρθεις μπροστά μου. Ήθελα να ανοίξω τη βαλίτσα, για να πάρω τα κλειδιά του σπιτιού μου και να φύγω. Ζητάω συγγνώμη αν ένιωσες ότι σου έκανα κακό”.

Έπειτα, η Άννα Μαρία σχολίασε την αντίδραση της Ραμόνας στον “Μεγάλο Αδελφό”, λέγοντάς του πως περίμενε η συγκάτοικός της να της πει κάτι, ενώ δεν έβγαλε λέξη.

Μάλιστα, του είπε πως το βρίσκει πολύ λογικό, καθώς φαίνεται να έχει δείξει την προτίμησή της σε άλλες παρέες, όπως του αντιδήμαρχου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version