Big Brother – Spoiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η ανατροπή με το βέτο

Big Brother – Spoiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η ανατροπή με το βέτο
Big Brother Glomex

Τέσσερις είναι προς το παρόν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο "Big Brother". Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το βέτο.

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του “Big Brother” την Τετάρτη (25/11), όταν ο “Μεγάλος Αδερφός” αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες ως συνέπεια της μη τήρησης των κανόνων της εβδομαδιαίας αποστολής, κάτι που έφερε κλάματα και νεύρα ειδικά στον Θέμη.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής “Ευτυχείτε”, υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή τη βδομάδα θα είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος και ο Πυργίδης για πρώτη φορά.

Επίσης, το βέτο θα καταφέρει να το πάρει η Σοφία, που θα κερδίσει και τις δύο δοκιμασίες. Η Σοφία έχει ήδη ασυλία αφού ήταν αρχηγός και αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα “σώσει” κάποιον ή αν θα το “κάψει”, για να μην κινδυνεύσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/11) θα υπάρξει μία ένταση ανάμεσα στη Σοφία και τον Θέμη, με αφορμή κάτι που ειπώθηκε από τον Ζακ σχετικά με το ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να φύγει από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version