Big Brother Τελικός: Νικητής των 100.000 ευρώ ο Νίκος Τακλής

Big Brother Τελικός: Νικητής των 100.000 ευρώ ο Νίκος Τακλής
Ο Νίκος Τακλής από το Big Brother ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Τακλής είναι ο νικητής του "Big Brother" φέτος, κερδίζοντας το χρυσό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό.

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του “Big Brother 2” στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής (17/12), με τον Νίκο Τακλή να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής του ριάλιτι εγκλεισμού και να κερδίζει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού ήταν η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι και οι δύο τελευταίοι ήταν ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν οι παίκτες που έμειναν τελευταίοι στο παιχνίδι και το ζευγάρι δεν ήθελε να χωριστεί ακόμη και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο νικητής πέρασε τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι και έπειτα εμφανίστηκε στο πλατό του Live, όπου τον περίμεναν οι παρουσιαστές, οι πρώην συμπαίκτες του, αλλά και οι γονείς του.

Ποιος είναι ο Νίκος Τακλής

Είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο.

Big Brother Τελικός: Όσα είδαμε

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τον μεγάλο νικητή στο Big Brother Live μέσα από την ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώθηκε στις 00:00 το βράδυ της Παρασκευής (17/12).

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό παλιούς συγκατοίκους που άφησαν το στίγμα τους και αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Οι καλεσμένοι μίλησαν για τους τέσσερις φιναλίστ, έκαναν προβλέψεις και ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στους πρώην συμπαίκτες τους.

Οι τέσσερις φιναλίστ μοιράστηκαν, επίσης, τα συναισθήματά τους για όλη αυτή την εμπειρία που έζησαν για 112 μέρες μέσα στο σπίτι του “Big Brother”. Έκαναν έναν απολογισμό της διαδρομής τους, ξεχώρισαν τις πιο όμορφες και τις πιο άσχημες στιγμές που βίωσαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ όλοι δήλωσαν πως θα το ξανακάναν απ’ την αρχή.

Θεματικά και πολυσυλλεκτικά videos με τις καλύτερες στιγμές των συγκατοίκων μάς έκαναν να θυμηθούμε όλα όσα αυτούς τους μήνες μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε, ενώ ο “Big Brother” είχε ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις για τους συγκατοίκους αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

Έπειτα, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν έναν προς έναν τους υποψήφιους που βρέθηκαν πιο χαμηλά στη βαθμολογία του κοινού, έως ότου μείνουν οι δύο τελευταίοι φιναλίστ.

Πρώτη η Ανχελίτα και δεύτερος ο Παναγιώτης Πέτσας, ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού.

Έτσι, η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Νίκος Τακλής βρέθηκαν μόνοι τους στο σπίτι.

Στο τέλος της βραδιάς, ανακοινώθηκε το όνομα του μεγάλου νικητή Νίκου Τακλή, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Big Brother Τελικός: Οι καλύτερες στιγμές των παικτών φέτος

Big Brother Τελικός: Τα μηνύματα των φιναλίστ και οι ευχές των καλεσμένων πριν το αποτέλεσμα

Ανχελίτα

Ευδοκία Τσαγκλή

Νίκος Τακλής

Παναγιώτης Πέτσας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα