Black Mirror: Το πρώτο teaser υπόσχεται μια πολύ θεαματική επιστροφή – “Φρενίτιδα” στους θαυμαστές

Black Mirror: Το πρώτο teaser υπόσχεται μια πολύ θεαματική επιστροφή – “Φρενίτιδα” στους θαυμαστές
Black Mirror Youtube

Η αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix "Black Mirror" επιστρέφει και οι θαυμαστές της δεν μπορούν να το πιστέψουν. Πότε κάνει πρεμιέρα.

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο teaser της πολυαγαπημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας Black Mirror“, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 4 χρόνια.

Ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker έρχεται να ταράξει τα νερά ανακοινώνοντας παρέα με τη Netflix πως η 6η σεζόν της δημοφιλούς δυστοπικής σειράς Black Mirror θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο.

Πάντοτε ένιωθα ότι το Black Mirror θα πρέπει να περιλαμβάνει εντελώς ξεχωριστές ιστορίες μεταξύ τους για να ξαφνιάζει τους θεατές (και εμένα), διαφορετικά ποιο θα ήταν το νόημα; Θα πρέπει να είναι μια σειρά χωρίς σαφή χαρακτηρισμό που θα μπορεί διαρκώς να επαναπροσδιορίζεται. Δουλεύοντας επάνω στη νέα σεζόν συμπεριέλαβα ορισμένα στοιχεία που παλαιότερα ορκιζόμουν πως δεν θα ακολουθούσα ποτέ. Οι ιστορίες που θα δείτε είναι πιστές στη φιλοσοφία του Black Mirror, αλλά με κάποιες τρελές ανατροπές και μεγαλύτερη ποικιλία από ποτέ, δήλωσε ο Charlie Brooker για την νεά σεζόν.

Σύμφωνα με το techgear, στο cast των φετινών επεισοδίων θα δούμε πολλά ηχηρά ονόματα όπως οι: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

Black Mirror: Το πρώτο teaser

Οι θαυμαστές του Black Mirror “έτρεξαν” να σχολιάσουν την ανακοίνωση της πλατφόρμας στο Twitter, με πολλούς από αυτούς να είναι ιδιαίτερα ενθοουσιαμένοι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα