Celebrity Game Night: “Φωτιά” στο twitter με την επανένωση των “Παρά Πέντε”

Celebrity Game Night: “Φωτιά” στο twitter με την επανένωση των “Παρά Πέντε”
Η επανένωση των "Παρά Πέντε" στο "Celebrity Game Night" Instagram / @ykapoutzidis

Η θρυλική παρέα του "Παρά Πέντε" επέστρεψε 14 χρόνια μετά και το twitter πλημμύρισε από χαρά και συγκίνηση. Μοναδικές στιγμές γέλιου και flashbacks από το τηλεοπτικό παρελθόν.

Επανενώθηκε μετά από 14 περίπου χρόνια η θρυλική παρέα της αγαπημένης κωμικής σειράς “Στο Παρά Πέντε”, που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από τη συχνότητα του MEGA στην ελληνική τηλεόραση.

Η “dream team” της επιτυχημένης σειράς έδωσε ραντεβού για μία και μοναδική βραδιά την Πέμπτη (15/04) στο “Celebrity Game Night”, το ανεπανάληπτο παιχνίδι που παρουσιάζει στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά έξι παλιούς της γνώριμους: τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Λάμπρη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Οι “Παρά Πέντε” διαγωνίστηκαν στα “Κράτα το Παντελόνι”, “Popped Quiz”, “Μίλα στην Κορνίζα” και “Ανέβα στο Βινύλιο” χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τις απίθανες ατάκες τους και το μοναδικό τους χιούμορ.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια επιφύλασσε μια έκπληξη σε όλους, αφού έπιασε το μικρόφωνο και ως Αμαλία τους παρακίνησε να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ “Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις”.

“Φωτιά” στο twitter με την επανένωση των “Παρά Πέντε”

Η επανένωση της θρυλικής παρέας έβαλε “φωτιά” στο twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν ασταμάτητα το μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός με χαρά και πολύ χιούμορ.

Αρκετοί εξ αυτών θυμήθηκαν ιστορικές ατάκες και σκηνές από τη σειρά, ενώ άλλοι συγκινήθηκαν καθώς το επεισόδιο του “Celebrity Game Night” τους ταξίδεψε στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version