Chart Show – Θάνος Καλλίρης: “Ο Λάμπης Λιβιεράτος τα είχε με την αδερφή μου”

Chart Show – Θάνος Καλλίρης: “Ο Λάμπης Λιβιεράτος τα είχε με την αδερφή μου”
Θάνος Καλλίρης glomex

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι "Ο παλιός είναι αλλιώς", η σχέση Λιβιεράτου - Καλλίρη και το παρατσούκλι "Μαρινέλλος" που του είχε προσδώσει η Δέσποινα Βανδή.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στο πλατό του Chart Show ο Θάνος Καλλίρης το βράδυ του Σαββάτου (09/04) καθώς πέρα από τα trivia για το τραγούδι “Ο παλιός είναι αλλιώς” αναφέρθηκε και στην ερωτική ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου.

Όπως ανέφερε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης, το συγκεκριμένο ντουέτο ήταν αρχικά να το τραγουδήσει με τον Γιώργο Αλκαίο, ωστόσο μετά τη γνωριμία τους έφτασε στα χέρια του Λάμπη Λιβιεράτου, ο οποίος ήταν εκείνη την εποχή ζευγάρι με την αδερφή του Θάνου Καλλίρη.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ντουέτο αποτέλεσε το ντεμπούτο του Λάμπη Λιβιεράτου στη μουσική, καθώς μέχρι τότε ο ίδιος εργαζόταν ως ηθοποιός.

Η αναδρομή στο παρελθόν όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Θάνος Καλλίρης θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή όταν οι δυο τους συνεργάζονταν πριν χρόνια στη νυχτερινή Αθήνα. Όπως περιέγραψε ο τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια ενός ντουέτου που μοιράζονταν επί σκηνής και προσπαθώντας να δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες, ο Θάνος Καλλίρης την αποκαλούσε “Μαρινέλλα” και η Δέσποινα Βανδή εκείνον… “Μαρινέλλο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα