Χριστίνα Μηλιού: Το ντροπαλό κοριτσάκι του “The Voice” μεγάλωσε κι εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της

Χριστίνα Μηλιού: Το ντροπαλό κοριτσάκι του “The Voice” μεγάλωσε κι εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της
Χριστίνα Μηλιού Instagram @christina_miliou

Η τραγουδίστρια δε θυμίζει καθόλου εκείνο το ντροπαλό κοριτσάκι που έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από το "The Voice" του 2014. Μεγάλη η αλλαγή τόσο στη φωνή, όσο και στην εμφάνιση.

Η Χριστίνα Μηλιού, η ερμηνεύτρια που απολαύσαμε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ του Σαββάτου 16/1 για κάποιους ίσως δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουν και την ακούνε.

Η Χριστίνα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο “The Voice” του 2014, αν και δείχνει αρκετά διαφορετική 7 χρόνια μετά από το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε ξεχωρίσει από τότε για τη φωνή της, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της μουσικής εκπομπής ξεσήκωσε τους πάντες με το ταλέντο της.

Η νεαρή ερμηνεύτρια δε θυμίζει καθόλου εκείνο το ντροπαλό κοριτσάκι που έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από το τάλεντ σόου, καθώς εκτός από την αλλαγή στην εμφάνιση, μεγάλη είναι και η αλλαγή στις φωνητικές ικανότητες.

Η Χριστίνα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά της, αλλά και βίντεο που ερμηνεύει τραγούδια με την υπέροχη φωνή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version