Χριστίνα Βίδου: Η συγκλονιστική ιστορία του χαμού ενός πρώην συντρόφου της – “Το έμαθα στις ειδήσεις”

Χριστίνα Βίδου: Η συγκλονιστική ιστορία του χαμού ενός πρώην συντρόφου της – “Το έμαθα στις ειδήσεις”
Χριστίνα Βίδου glomex

Για την πρώτη από τις δυνατές απώλειες της ζωής της που της στοίχιε και την κράτησε έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσων μίλησε η Χριστίνα Βίδου καλεσμένη στο "Στούντιο 4".

Μία άγνωστη πτυχή της ζωής της μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό η Χριστίνα Βίδου, η οποία άφησε για λίγο τον ρόλο της παρουσιάστριας και μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Παπαχλιμίντζο κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Αφού αναφέρθηκαν στην άβολη γνωριμία τους αλλά και στο αν έχουν συνηθίσει το τόσο πρωινό ξύπνημα για την παρουσίαση της εκπομπής “Συνδέσεις”, η Χριστίνα Βίδου αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μία άγνωστη και συγκλονιστική ιστορία αναφερόμενη στην απώλεια ενός συντρόφου της.

Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, ήμασταν πολύ μικροί. Αυτή όμως η απώλεια, η πρώτη ίσως από τις δυνατές της ζωής μου με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Μού στοίχισε πάρα πολύ. Ήμουν 24 και μέχρι και τα 33 θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν εντελώς μόνη. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα αυτό που χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου που δεν το περιμένεις, δεν γίνεται να λες, δεν γίνεται. Οπότε αυτό το δεν γίνεται εγώ δεν ήθελα να το ξαναζήσω”, δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος, περιγράφοντας πώς έμαθε τη δυσάρεστη είδηση.

“Ήμασταν στα χωρίσματα, ήταν ένα περίεργο πράγμα αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ. Το έμαθα από τις ειδήσεις. Πήγαινα κανονικά στη βάρδιά μου και άρχισαν και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στη Βούλα. Το ‘κλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο αυτοκίνητο είπαν μην πείτε την είδηση για να μη το μάθει η Χριστίνα αλλά μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τι κάνω, ότι χτίζω έναν τοίχο γύρω μου για να μην μπορέσεις να με ρίξεις. Ό,τι έχει να κάνει με απώλεια δεν θέλω να το δω στην τηλεόραση, δεν θέλω να το διαβάσω σε βιβλίο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα