Clarice: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς της “Σιωπής των Αμνών”

Clarice: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς της “Σιωπής των Αμνών”
Η αφίσα της "Σιωπής των Αμνών" IMDB

Η διάσημη ταινία "Η σιωπή των αμνών" γίνεται τηλεοπτική σειρά. Πότε θα κάνει πρεμιέρα. Δείτε το πρώτο επίσημο trailer.

Στη μικρή οθόνη θα μεταφερθεί η διάσημη ταινία “Η σιωπή των αμνών”, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Ιανουάριο του 2020. Η τηλεοπτική σειρά θα τιτλοφορείται “Clarice”, από το όνομα της ηρωίδας Κλαρίς Στάρλινγκ, που δημιούργησε ο Τόμας Χάρις για την οσκαρική ταινία.

Τα γεγονότα της σειράς θα εξελίσσονται μετά τα όσα συνέβησαν στη “Σιωπή των Αμνών” και θα βασίζεται εξολοκλήρου στον χαρακτήρα της Κλαρίς Στάρλινγκ, η οποία ένα χρόνο μετά τα συμβάντα στην ταινία, επιστρέφει στο προσκήνιο για να συνεχίσει το κυνηγητό των serial killers και βιαστών, ενώ ταυτόχρονα θα κινείται στο κόσμο των υψηλών διασυνδέσεων της Ουάσιγκτον.

Η σειρά θα φέρει την υπογραφή του Άλεξ Κούρτζμαν και της Τζένι Λουμέτ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline ο χαρακτήρας του Χάνιμπαλ Λέκτερ θα απουσιάζει από τη σειρά. Την Κλαρίς θα υποδύεται η Αυστραλιανή ηθοποιός Rebecca Breeds, που γνωρίζουμε από τη σειρά “Pretty Little Liars”

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου από το CBS και το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει:

Η Clarice παράγεται από την MGM, η οποία κατέχει τα δικαιώματα των κινηματογραφικών ταινιών, καθώς και τα CBS Television Studios σε συνεργασία με το Secret Hideout που βασίζεται στο CBS Studios του Κούρτζμαν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα