Dancing with the stars: ‘Τέλος’ Μαρία Καλάβρια και Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Dancing with the stars: ‘Τέλος’ Μαρία Καλάβρια και Αλμπέρτο Εσκενάζυ
printscreen από youtube

Η Μαρία Καλάβρια με τον Αναστάση συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία. ενώ ένας τραυματισμός δεν θα επιτρέψει στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ να συνεχίσει στο παιχνίδι

Τον καλύτερό τους εαυτό προσπάθησαν να δώσουν κατά το χθεσινό τρίτο live τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια του Dancing with the stars.

Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν ωστόσο τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Μαρία Κορινθίου με τον Ηλία και η Μαρία Καλάβρια με τον Αναστάση.

Έπειτα από τον συμψηφισμό των ψήφων του κοινού μαζί με εκείνες της κριτικής επιτροπής, η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως η Μαρία Καλάβρια αποχωρεί από το Dancing with the Stars.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και το χάρηκα πολύ» είπε η Καλάβρια, πριν αποχωρήσει.

Εκτός του χορευτικού σόου βρέθηκε  και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, λόγω τραυματισμού που υπέστη πριν μερικές ημέρες στο γόνατό του.

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν κι ένα τέλος. Ήμουν λίγο άτυχος, έχω ένα πρόβλημα με το γόνατό μου. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία, έχω βαρύ πρόγραμμα, είμαι στο θέατρο… Θέλω να σας πω ότι αποχωρώ ευτυχισμένος, έχω πάρει πολλή αγάπη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή, την παραγωγή, τους τεχνικούς» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα