Δεν πέρασε στο “GNTM 4”, αλλά θα παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”

Δεν πέρασε στο “GNTM 4”, αλλά θα παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”

Η Σταματίνα Μυτιληναίου πήρε την Wild Card του Δημήτρη Σκουλού στο GNTM 4, αλλά κόπηκε στο ID Catwalk. Σύντομα θα την δούμε σε ένα μικρό ρόλο στις "Άγριες Μέλισσες".

Η Σταματίνα Μυτιληναίου αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο GNTM 4 και κατέληξε να βάζει “φωτιά” στο πλατό, τόσο με την εκρηκτική παρουσία της, όσο και με την διαφωνία που προκάλεσε μεταξύ των κριτών.

Συγκεκριμένα, οι κριτές ήρθαν σε σύγκρουση για το αν η Σταματίνα μπορεί να γίνει μοντέλο ή απλά είναι μια γυναίκα με έντονη παρουσία και ταπεραμέντο. Η 27χρονη που είναι και μητέρα δύο παιδιών, έλαβε 2 “ναι” και 2 “όχι”, ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός πείσμωσε όταν είδε ότι μένει εκτός διαγωνισμού και αποφάσισε να της δώσει την Wild Card του.

Η Σταματίνα, που ασχολείται και με την υποκριτική, “άρπαξε” την ευκαιρία που της δόθηκε και ετοίμασε κάτι πρωτότυπο για το ID Catwalk, αφού εμφανίστηκε με αμφίεση κούκλας. Παρόλα αυτά, η θεατρικότητά της στην πασαρέλα δεν έπεισε τους κριτές και, έτσι, δεν πέρασε στην δεύτερη φάση του bootcamp.

Η νεαρή κοπέλα φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Breakfast@Star” και μίλησε για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 4, δηλώνοντας πως το έκανε περισσότερο για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της στο Instagram.

Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια ως φωτομοντέλο, απλώς περιστασιακά. Είμαι και ηθοποιός, έκανα λίγες δουλειές. Πιο πολύ πήγα στο GNTM για να προωθήσω το Instagram μου, καθώς εκεί προωθώ τις φωτογραφίες μου τα τελευταία δύο χρόνια. Στο ID Catwalk ο καθένας ήταν στο είδους του. Ως ηθοποιός, ήθελα να κάνω ένα ρόλο.

Επίσης, αποκάλυψε πως σύντομα θα κάνει ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “‘Άγριες Μέλισσες”. Όπως είπε:

“Θα είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” σε ένα μικρό ρόλο. Έχω κάνει ήδη τα γυρίσματα. Δεν μπορώ να πω τίποτα όμως”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα