Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χαμός στο “Χαμογέλα και πάλι” – Μετέδωσαν fake news ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χαμός στο “Χαμογέλα και πάλι” – Μετέδωσαν fake news ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram / @dimitraalexandraki1

Έξαλλη βγήκε στον "αέρα" της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου η Δήμητρα Αλεξανδράκη, για να διαψεύσει την ψευδή είδηση που μετέδωσαν περί απόπειρας αυτοκτονίας. Η στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι φίλος της, και οι αντιδράσεις στο Twitter.

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση που μεταδόθηκε το πρωί της Κυριακής (25/09) στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αφού αποδείχτηκε ότι ήταν ψευδής, με το ίδιο το μοντέλο να βγαίνει στον “αέρα” και να τη διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε λόγο για μία κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ανέφερε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι “δεν θέλω άλλο τη ζωή μου”. Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί “πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος” και στη συνέχεια “τη μετέφεραν στο νοσοκομείο”.

Το ρεπορτάζ με κάθε επιφύλαξη ανέφερε πως το μοντέλο αυτό είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ η είδηση γράφτηκε στον τίτλο της εκπομπής ως εξής: Πληροφορίες θέλουν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας”.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Λίγα λεπτά αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη “βγήκε” έξαλλη στον “αέρα” της εκπομπής μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και διέψευσε την πληροφορία.

“Καλημέρα. Λοιπόν, αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής! Έχω οικογένεια από πίσω. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! Δεν έχει συμβεί τίποτα τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφόρησε. Αν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού! Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ”, είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

“Τι είναι αυτά που γράφετε; Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Για όνομα του Θεού!”, συνέχισε απευθυνόμενη στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους δημοσιογράφους της εκπομπής, ενώ σε ερώτηση της παρουσιάστριας πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή, απάντησε:

“Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα για να συζητήσω. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ. Με πήρε ο Δημήτρης και έπαθα σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω”.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι στενός φίλος του μοντέλου, είπε ότι την πήρε τηλέφωνο γιατί ανησύχησε.

“Ρε Μήτσο, με πήρες τηλέφωνο στις 10 το πρωί και είναι Κυριακή. Ό,τι τι δηλαδή: Δεν έχει συμβεί τίποτα! Για όνομα του Θεού. Ειλικρινά, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά”, είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σημειώνεται πως η παρουσιάστρια και οι υπόλοιποι, δήλωσαν πως δεν ήταν δική τους η είδηση, αλλά πως έχει γραφτεί κάπου και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Φυσικά, αυτό εκνεύρισε παρά ηρέμησε το μοντέλο. Άλλωστε, θα έπρεπε μια είδηση τόσο σοβαρή να έχει διασταυρωθεί προτού μεταδοθεί στον “αέρα”.

Αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, τα “έβαλαν” δικαίως με την εκπομπή και τους συντελεστές της, κάνοντας το hashtag #xamogelakaipali πρώτο trend. Σχολίασαν, μάλιστα, και τη στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι φίλος της.

Απειλές για μηνύσεις από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω Instagram

Το μεσημέρι της Κυριακής η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσω των instastories και απείλησε, μάλιστα, με μηνύσεις.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα, με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μία μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες, δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς. Ξεφτίλες» είπε φανερά εκνευρισμένη.

Να σημειωθεί ότι η ίδια ανέβασε και μήνυμα συγγενικού της προσώπου, ενώ έγραψε σε νέα της ανάρτηση: «Έχετε κάνει όλη μου την οικογένεια άνω κάτω! Θα το πληρώσετε όλοι πολύ ακριβά».

Ωστόσο, λίγο μετά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη διέγραψε τα παραπάνω instastories.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version