Δούκισσα Νομικού: Αποχωρεί από το “Πρωινό” – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού: Αποχωρεί από το “Πρωινό” – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Οριστική είναι η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και την εκπομπή "Πρωινό". Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας τους.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τη Δούκισσα Νομικού να αποχωρεί από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μόλις δύο βδομάδες μετά την έναρξή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την φετινή σεζόν, μετά από την “μεταγραφή” της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.

Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1″.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο πυροδότησε φήμες για πιθανή αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, μετά από την συγκίνησή της on air τη στιγμή που η Λίτσα Πατέρα διάβαζε τα επαγγελματικά του ζωδίου της. Η ίδια εκείνη τη στιγμή φαινόταν βουρκωμένη και ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Οι φήμες “φούντωσαν” με την απουσία της από το πλατό της εκπομπής την Παρασκευή (23/09) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλο που την προηγούμενη μέρα είχε ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Γιατί αποχώρησε από το “Πρωινό”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, η Δούκισσα Νομικού ένιωθε λίγο παραγκωνισμένη στην εκπομπή και επιθυμούσε να έχει περισσότερο χώρο και χρόνο στο “Πρωινό”, προκειμένου να δείξει και να κάνει κι άλλα πράγματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε τσακωμός με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως έχει γραφτεί, ενώ έγιναν προσπάθειες από την παραγωγή για να πάρει περισσότερα πράγματα “επάνω” της, ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως γενικότερα αισθανόταν ανεπιθύμητη, καθώς εξ αρχής η ίδια ήταν επιλογή του καναλιού και όχι του παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version