Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό

Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό
Η Δούκισσα Νομικού στο "Πρωινό" Instagram@toprwino_ant1

Μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό, η Δούκισσα Νομικού θα επιστρέψει στον ANT1, μέσα από μια νέα εκπομπή, ωστόσο, πρώτα θα πάρει λίγο χρόνο μακριά από τις οθόνες.

Μόλις δύο βδομάδες μετά την έναρξη του Πρωινού στην ANT1 η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, Δούκισσα Νομικού, που εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αποχώρησε από την εκπομπή.

Μάλιστα, έχουν υπάρξει ήδη οι πρώτες επαφές με πρόσωπα – έκπληξη που πιθανόν να αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δέχθηκαν, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν ήταν έτοιμη να πει το “ναι”. Επίσης, πρόταση έχουν δεχθεί η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Φελίσια Λαπάτη.

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “OPEN Weekend” η παρουσιάστρια επειδή έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ANT1, πρέπει να βρεθεί ο επόμενος ρόλος της στον κανάλι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες, η εκπομπή που θα αναλάβει το μοντέλο, θα είναι μια σε στυλ του «Dot», δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές και θα είναι μαγνητοσκοπημένη.

Όμως, η νέα εκπομπή δεν θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς η Δούκισσα Νομικού θέλει να πάρει λίγο χρόνο μακριά από τις οθόνες, μετά τα απρόοπτα των τελευταίων εβδομάδων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version