DWTS: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Πούμπουρα – “Απαξιώνεις συνέχεια την κριτική επιτροπή”

DWTS: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Πούμπουρα – “Απαξιώνεις συνέχεια την κριτική επιτροπή”

Αδυνατούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ο παρουσιαστής, που έχει αναλάβει χρέη κριτή στο Dancing With The Stars. Μάταια επιχείρησε να "σηκώσει λευκή σημαία" ο Σάββας Πούμπουρας

Τα σχόλια του παρουσιαστή του DWTS στα παρασκήνια του show χορού, Σάββα Πούμπουρα για τις επιδόσεις των παικτών προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα. Ο τελευταίος μάλιστα ζήτησε το λόγο μετά από την ψηφοφορία ζευγαριού και απευθύνθηκε στον παρουσιαστή φανερά εκνευρισμένος. “Σου έχουν ζητήσει να παίξεις αυτό τον ρόλο ή έχεις επιλέξει από μόνος σου να απαξιώνεις την κριτική επιτροπή;” σχολίασε αιφνιδιάζοντας όπως φάνηκε τον Σάββα Πούμπουρα.

Σου έχουν ζητήσει να παίξεις αυτό τον ρόλο ή έχεις επιλέξει από μόνος σου να απαξιώνεις την κριτική επιτροπή;

Ο παρουσιαστής μάταια θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει λέγοντας πως όταν επιμένει κανείς να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια γίνεται κουραστικός. Είχαν προηγηθεί σχόλια του Πούμπουρα στον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη, αλλά και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, που έρχονταν σε αντίθεση με τα επικριτικά σχόλια της επιτροπής.

με αυτούς τους βαθμούς που βάζετε θα μας κόψουν και αυτή την εκπομπή

Νωρίτερα, μετά τη βαθμολογία στον Κώστα Τσουρό ο Σάββας Πούμπουρας είχε αναφέρει: «Γιώργο, με αυτούς τους βαθμούς που βάζετε θα μας κόψουν και αυτή την εκπομπή. Δηλαδή, πραγματικά, τόσο εξαιρετικά χόρεψε αυτό το αγόρι». Το σχόλιο ενόχλησε τον παρουσιαστή που δήλωσε: «Γιατί, ενώ όλοι βάζουμε εφτά, το δικό μου 7άρι ενοχλεί, ενώ των υπολοίπων όχι. Δηλαδή, θέλω να μου το πεις κάποιος αυτό το πράγμα. Γιατί, ενώ συνήθως βάζω ή την ίδια ή μεγαλύτερη βαθμολογία από τους άλλους, ενοχλεί το δικό μου 7, ενώ των άλλων είναι μια χαρά», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κόντρα όμως αυτή δεν είναι η πρώτη. Πριν από δύο εβδομάδες, ο παρουσιαστής είχε κάνει και πάλι σχόλιο για τη βαθμολογία της επιτροπής λέγοντας: «Ενημερώνω ότι το 7 δεν μου άρεσε, είναι λίγο άδικο». Η επισήμανση είχε κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να απαντήσει λέγοντας: «Καταρχήν έχω καταλάβει ότι φέτος, έχετε βάλει μια καινούρια θέση, ο Πούμπουρας δεν είναι συμπαρουσιαστής, είναι κριτής των κριτών. Καινούρια θέση».

Δείτε το παλιότερο περιστατικό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα