DWTS: Ο Anthem Moss και πάλι Ζορό και η ‘μπηχτή’ στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

DWTS: Ο Anthem Moss και πάλι Ζορό και η ‘μπηχτή’ στον Παναγιώτη Ψωμιάδη
ΑΝΤ1

Ο Άνθιμος Ανανιάδης φόρεσε και πάλι την μπέρτα του Ζορό και μάγεψε τα πλήθη στο παρκέ του Dancing With The Stars. Το σχόλιο Λιάγκα για τον Ψωμιάδη και η... πληρωμένη απάντηση του ηθοποιού

Η βραδιά της Παρασκευής είναι χορευτική λόγω Dancing With The Stars. Το τέταρτο μάλιστα live έβαλε τους διαγωνιζόμενους να “κοπιάρουν” διάσημες χορογραφίες από αγαπημένες ταινίες, με τον Άνθιμο Ανανιάδη να επιστρέφει ως μασκοφόρος εκδικητής. Με τη μάσκα του Ζορό χόρεψε και κέρδισε τις εντυπώσεις κριτικής επιτροπής και τηλεθεατών.

Ένα σχόλιο ωστόσο του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε το περιπαικτικό σχόλιο του ηθοποιού. “Ο μόνος που δεν χάρηκε απόψε ήταν ο Ψωμιάδης” είπε ο κριτής, αναφερόμενος στον πρώην Περιφερειάρχη, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο αποκριάτικο σποτ των jumbo, ως Ζορό. Ο Ανανιάδης ωστόσο απάντησε: “Εντάξει, είναι λίγο γατούλης ο Ψωμιάδης”.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν είναι η πρώτη φορά που ντύνεται Ζορό, ενώ στο παρελθόν προκειμένου να περιγράψει την σχέση του με το αλκοόλ είχε δηλώσει πως “μπορεί και να είχα χαθεί στην ιδέα πως μια μέρα θα γίνω Ζορό”.

Στα του παιχνιδιού, η επώνυμη που αποχώρησε στο χθεσινό live ήταν η Βίκυ Κάβουρα που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα