Έχασε στο Power of Love και τον “καπάρωσαν” για το My Man Can

Έχασε στο Power of Love και τον “καπάρωσαν” για το My Man Can
Ο "έρωτας" εξασφάλισε στον Σωκράτη και την Κυριακή από το Power Of Love μια θέση στο νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, My Man Can Youtube

Ο Σωκράτης μπορεί να έδειξε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού στο reality γνωριμιών, όμως ο ΣΚΑΙ δεν έχασε ευκαιρία να "εκμεταλλευτεί" το ζευγάρι που έφτιαξε στο νέο του τηλεπαιχνίδι.

Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να κεραυνοβολήσει τα νωχελικά τηλεοπτικά δρώμενα του καλοκαιριού με ένα Project που κράταγε “ψυγείο” και που κάτι μας λέει πως το “επιστράτευσε” ως απάντηση στο “Το Ταίρι Ξέρει” που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο. 

Και επειδή εκεί στο Φάληρο μας έχουν συνηθίσει στην ανακύκλωση προσώπων, δεν πρόλαβε καλά, καλά να επιστρέψει από την Πόλη, μετά το τέλος του Power Of Love και ο Σωκράτης με την Κυριακή εμφανίζονται στο νέο παιχνίδι του σταθμού.

Για την ακρίβεια, η πρόταση να εμφανιστούν εκεί ήρθε πριν τελειώσει και επίσημα το reality γνωριμιών, που άφησε μια πικρία στον παίκτη, αφού ενώ ήταν ο πιο αγαπητός του κοινού, οι συμπαίκτες του του στέρησαν τα 10.000€ στον τελικό.

Τι είναι το My Man Can;

Το παιχνίδι που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, που έχει εξελιχθεί σε “πουλέν” του Τούρκου παραγωγού Ατζούν. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε ζευγάρια και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες και δοκιμασίες που απαιτούν οξυδέρκεια και ευελιξία. Πρωταγωνιστές ζευγάρια που όμως τον πρώτο ρόλο τον έχουν οι άντρες. Ή μήπως τελικά τον έχουν οι γυναίκες;

Ο Γιώργος Λιανός, με τη φαντασία που τον χαρακτηρίζει, αναλαμβάνει την παρουσίαση του show και γίνεται ο οικοδεσπότης «τρελών» καταστάσεων.

Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα