Εγκλήματα: Η κομμένη σκηνή με Φλώρα – Αχιλλέα και LGBT γάμο

Εγκλήματα: Η κομμένη σκηνή με Φλώρα – Αχιλλέα και LGBT γάμο

Ένας LGBT γάμος, ένα παιδάκι από την Αφρική, μια οικογένεια διαφορετική από τις άλλες, σε μια σκηνή της σειράς 'Εγκλήματα' που προβλήθηκε μόλις 1 φορά.

Τα ‘Εγκλήματα‘, ιδιαίτερα στην πρώτη τους σεζόν, ήταν μια ιδιαίτερα τολμηρή μαύρη κωμωδία. Η σειρά που έγραψε ο Λευτέρης Παπαπέτρου (προηγουμένως είχε συμμετάσχει και στο ‘Ντόλτσε Βίτα’) πραγματευόταν ζητήματα όπως η καθημερινότητα των queer/bisexual ατόμων, η πορνεία, η απιστία και ο πουριτανισμός της ελληνικής κοινωνίας του δεύτερου μισού των 90s.

Σε μια εντυπωσιακή σεκάνς ονείρου, η οποία προβλήθηκε μόλις 1 φορά από τον ΑΝΤ1 και έκτοτε δεν την είδαμε σε καμία επανάληψη, ούτε και στην κυκλοφορία της σειράς σε DVD, η Φλώρα και ο Αχιλλέας γίνονται γονείς, Το παιδί τους έχει χρώμα δέρματος λίγο διαφορετικό, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τιποτα από την αγάπη που του δείχνουν. Στο πέρασμα των ετών, οι δυο γονείς γίνονται μάρτυρες κι ενος γάμου των παιδιών τους, όπου κι εκεί “συμμετέχουν” όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η “κομμένη” σκηνή απογειώνει το σουρρεαλισμό των ‘Εγκλημάτων’, στην κλασική πιά, πρώτη σεζόν της σειράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version