Είναι αλήθεια: Οι 'Οικογενειακές ιστορίες' επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Είναι αλήθεια: Οι 'Οικογενειακές ιστορίες' επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Μπορεί να έχει πέσει "μαχαίρι" σε εκπομπές και εκπομπές, όμως το καλτ σίριαλ του Alpha επιστρέφει δριμύτερο

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μπορεί να προχώρησε σε ανακατατάξεις τόσο στην απογευματινή, όσο και στη βραδινή του ζώνη με το δεύτερο μισό της σεζόν, όμως δεν ξέχασε τις παλιές αγάπες. Ποιες; Μα φυσικά τις "Οικογενειακές Ιστορίες" που σημάδεψαν πραγματικά τη συχνότητα τα περασμένα χρόνια, μαζί ίσως με το "Κάτι Ψήνεται". Το φορμά αποκαλείται επίσημα scripted reality, παρουσιάζει τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, ελαφρώς σκηνοθετημένες και διόλου καλλιτεχνικές.

Οι γνώριμες πορτοκαλί "φάσες" με τα στοιχεία των πρωταγωνιστών έχουν "παίξει" με μια σειρά από πρόσωπα τις επικαιρότητας, χαρακτήρες του Game Of Thrones και όποιον άλλον βάλει ο νους, για ανελέητο τρολάρισμα.

Το δελτίο Τύπου του σταθμού έχει ως εξής:

"Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Οι «Οικογενειακές ιστορίες», από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.

Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.".

Ιδού και το τρέιλερ:

Τα νέα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 16.45.

ADVERTISING

SHARE: