Είπε δημόσια ότι δέρνει τη γυναίκα του. Εξαγριώθηκε η Πάνια

Είπε δημόσια ότι δέρνει τη γυναίκα του. Εξαγριώθηκε η Πάνια

Η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της όταν τηλεθεατής υποστήριξε ότι νομιμοποιείται να ξυλοκοπήσει τη σύντροφό του, εάν εκείνη του δώσει δικαιώματα

Ο βίαιος ξυλοδαρμός μιας 27χρονης από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, που είχε σαν αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται απασχόλησε μεταξύ άλλων την τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Η παρουσιάστρια συζητούσε με τους συνεργάτες της το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, όταν ένας τηλεθεατής θέλησε με τηλεφώνημά του να παρέμβει στην κουβέντα. Ο 27χρονος, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Κώστας, αποκάλυψε ότι χτυπάει τη σύντροφό του όταν κρίνει ότι δίνει δικαιώματα.

«Την έχω χτυπήσει αρκετές φορές, έχει κάνει και μια φορά ράμματα στο κεφάλι. Αυτό δεν το κάνω εγώ έτσι, επειδή ξύπνησα ένα πρωί και θέλω να τη δείρω. Μου δίνει δικαιώματα. Όταν είσαι σε μία σχέση νομίζω ότι πρέπει να είσαι σωστός. Ας πούμε, βγαίνει 12 το βράδυ να πετάξει τα σκουπίδια. Τι δουλειά έχει να πετάξει 12 το βράδυ τα σκουπίδια; Δεν μπορεί να τα πετάξει το πρωί;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τηλεθεατής προκαλώντας την αντίδραση της κας Πάνια.

«Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάτε στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής; Καταλαβαίνετε ότι αυτό που έχετε διαπράξει είναι σοβαρότατο; Είναι αδίκημα» σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ όταν ο 27χρονος έδειξε να επιμένει στην ορθότητα των ισχυρισμών του, η κα. Πάνια βγήκε εκτός εαυτού: «Σε μια στιγμή που χαροπαλεύει μια κοπέλα από τη βιαιότητα που εισέπραξε από τον σύζυγό της. Μια μάνα ενός τρίχρονου παιδιού βρίσκεται στην εντατική και χαροπαλεύει κι εσείς μας παίρνετε στον αέρα της τηλεόρασης να μας πείτε ότι νομιμοποιείστε να χτυπάτε την κοπέλα σας επειδή τολμά να βγάλει τα σκουπίδια στις 12 η ώρα; Είστε προκλητικότατος. Είστε γελοίος» είπε και ζήτησε να κατέβει η γραμμή. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα