Έλενα Τσαγκρινού: Μου ‘χει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”

Έλενα Τσαγκρινού: Μου ‘χει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”
Η Έλενα Τσαγκρινού glomex

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι της Κύπρου στη φετινή Eurovision. Ποιος είναι ο "El Diablo" που την προσέγγισε μέσω Instagram.

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/5) η Έλενα Τσαγκρινού, που σε λίγες ημέρες πρόκειται να φύγει για το Ρόντερνταμ, όπου θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, τραγουδώντας για την Κύπρο.

Η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το “El Diablo”, ενώ σχολίασε την κριτική που δέχτηκε, εξηγώντας πως οι στίχοι του τραγουδιού είναι μεταφορικοί και πως δεν αναφέρονται στη θρησκεία.

“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει”, είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ συνέχισε: “Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ”.

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του τραγουδιού.

“Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο ‘El Diablo’ και μου είπε ‘ για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι, εγώ είμαι El Diablo’. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα