Ελένη Καστάνη: Ποιες είναι οι επιτυχημένες σειρές που απέρριψε – “Δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format”

Ελένη Καστάνη: Ποιες είναι οι επιτυχημένες σειρές που απέρριψε – “Δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format”
Η Ελένη Καστάνη στο "The 2night show" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καστάνη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και αργότερα έγιναν επιτυχίες, για τις ένδοξες στιγμές που έζησε στο Βερολίνο και για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την 38χρονη καριέρα της ως ηθοποιός, τις επιτυχίες της στην τηλεόραση και τους ρόλους που απέρριψε, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

“Απέρριπτα πολλές δουλειές, που είχαν και καλά χρήματα και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Είχα απορρίψει το “50-50”. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν μία διανομή με μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες, δεν μου είχαν πεις αυτούς που είδατε εσείς. Αρνήθηκα γιατί πίστευα πως δεν ταιριάζω με αυτούς μου είχαν πει. Ένα ακόμη, που τιμωρήθηκα πολύ, ήταν όταν έκανα “Τα κορίτσια του μπαμπά”, ενώ αρνήθηκα τη σειρά “Λατρεμένοι μου Γείτονες” γιατί δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format. Είμαι η μόνη από τις παλιές κωμικούς ηθοποιούς που δεν έχω παίξει σε ισπανικά, πορτογαλικά κλπ σίριαλ. Θεωρούσα ότι από την ελληνική τηλεόραση προέκυψαν πολλοί σπουδαίοι συγγραφείς, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να γράψουν”, ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

“Δεν έχω παίζει σε πολλά σίριαλ, αλλά σε αυτά που έπαιξα, το 90% έγιναν επιτυχίες”, συμπλήρωσε.

Μάλιστα, πρόσθεσε με χιούμορ πως οι συνεργάτες της την θεωρούν “γουρλού”, γιατί ακόμη και στις σειρές ή τις ταινίες που έκανε μόνο ένα πέρασμα ή γύρισε μόνο μία σκηνή (βλέπε “Δυο ξένους”, “Safe sex”) έγιναν επιτυχίες.

Η Ελένη Καστάνη δήλωσε πως δεν δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά της και πως είναι επαγγελματίας, κάτι που της είχε τονίσει και η Μιμή Ντενίση.

“Στις δουλειές μου δεν δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά και αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μην με πάρει σε μία παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ότι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

Επίσης, ανέφερε πως είχε δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση: “Μου ζήτησαν να κάνω το Πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός και ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολία. Είπα συγγνώμη και εξήγησα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά”.

Τέλος, η Ελένη Καστάνη μίλησε για τις δύο κορυφαίες στιγμές της καριέρας της, αναφερόμενη στο ταξίδι της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου για την ταινία “Δεκαπενταύγουστος” και στην Επίδαυρο.

“Έζησα ένδοξες στιγμές στο Βερολίνο. Ήταν όλη η αίθουσα όρθια και μας αποθέωνε. Όταν με κάλεσαν να ανέβω στη σκηνή, ήταν συγκλονιστική η σκηνή. Ένιωσα ότι δεν είχα σάρκα, ότι εξαϋλώθηκα από τη χαρά”, είπε.

Η Ελένη Καστάνη για την προσωπική της ζωή

Ο έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου. Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

“Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη”, πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα